Μυστικά φαγητών και γλυκών
www.google.com
Υπάρχουν μυστικά για όλα ναι !που το κάνουν πιο νόστιμο...το γλυκό μας:
Το γαλακτομπούρεκο:
Θέλει καθαρό βούτυρο , γάλακτος να μυρίσει το σπίτι , προτιμώ φρέσκο γάλα και οχι σε κουτάκι εβαπορέ δίνει άλλη γεύση.οσο για το σιρόπι βάλτο όλο το τραβάει όσο λέει η συνταγή σου :)
ΤιΠ: βουτυρωνω σε κάθε φύλλο μου.
Ψαρόσουπα:
Με βάση γνωστό σεφ και εχει πδίκιο η ψαρόσουπα θελει πολυ λάδι ω ναι!το έκανα και έγινε μούρλια!!!!
Ζύμη:
Για να μην κολλάει η ζύμη βάζω λάδι στα χέρια
Σε κάθε γλυκό ή ζύμη που θέλουμε να φτιάξουμε πριν χρησιμοποιήσουμε το αλεύρι πρέπει να το κοσκινίσουμε πρώτα. Έτσι οτιδήποτε και να φτιάξουμε θα γίνει αφράτο και αν πρόκειται για ζύμη, θα φουσκώσει καλύτερα!!
Αν το κρέας που βράζουμε εξακολουθεί να είναι σκληρό ρίχνουμε ένα κουταλάκι ζάχαρη και συνεχίζουμε το βράσιμο.
Θέλετε τραγανό το φύλλο στις πίτες που φτιάχνετε; Απλά ραντίστε την πίτα πριν την ψήσετε με μερικές σταγόνες νερό.
Συνεχίζεται......
Υπάρχουν μυστικά για όλα ναι !που το κάνουν πιο νόστιμο...το γλυκό μας:
Το γαλακτομπούρεκο:
Θέλει καθαρό βούτυρο , γάλακτος να μυρίσει το σπίτι , προτιμώ φρέσκο γάλα και οχι σε κουτάκι εβαπορέ δίνει άλλη γεύση.οσο για το σιρόπι βάλτο όλο το τραβάει όσο λέει η συνταγή σου :)
ΤιΠ: βουτυρωνω σε κάθε φύλλο μου.
Ψαρόσουπα:
Με βάση γνωστό σεφ και εχει πδίκιο η ψαρόσουπα θελει πολυ λάδι ω ναι!το έκανα και έγινε μούρλια!!!!
Ζύμη:
Για να μην κολλάει η ζύμη βάζω λάδι στα χέρια
Σε κάθε γλυκό ή ζύμη που θέλουμε να φτιάξουμε πριν χρησιμοποιήσουμε το αλεύρι πρέπει να το κοσκινίσουμε πρώτα. Έτσι οτιδήποτε και να φτιάξουμε θα γίνει αφράτο και αν πρόκειται για ζύμη, θα φουσκώσει καλύτερα!!
Αν το κρέας που βράζουμε εξακολουθεί να είναι σκληρό ρίχνουμε ένα κουταλάκι ζάχαρη και συνεχίζουμε το βράσιμο.
Θέλετε τραγανό το φύλλο στις πίτες που φτιάχνετε; Απλά ραντίστε την πίτα πριν την ψήσετε με μερικές σταγόνες νερό.
Συνεχίζεται......

Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου